sum of this week

3:10 PTG

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِالرَّحِيم 
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh



theres few things yang aku suka do over and over again sampai tertidur

baca buku yang sama banyak kali
and tonton drama yang aku suka berulang kali

tu je cara nk kill bosan aku
dengan tidur

sangat jarang nak lihat aku buat kerja kat rumah
aku tak suka buat kerja kat rumah which is imposibble utk aku buat

and mcm orang lain aku pon ada expectation dlm kerja
tp setiap kali aku fail
aku selalu tertanya cne orang blh berfikir secepat itu tp aku lembab cm kura-kura
mungkin ada betulnya pe yang akak pend khas ckp pd aku yg aku dulu ptt masuk pend khas..erk

kdg-kdg aku bercakap dengan bahasa yang orang tak paham
apa orang ckp pd aku pon aku ambil masa nak paham
tah aku pon xphm

week ni sangat memenatkan
dan harapan aku hari ni hari terakhir bekerja bg minggu ni adalah menikmati cuti tanpa diganggu

tp baru je aku pasang niat jam tu jg lah aku dapat text minta aku sediakan phamplet
.
.
.

td masa nampak aku lipat kad beratus-ratus takde ckp pe pon ? npe waktu nk blk baru nk ckp ?
Frust aku dengan manusia
baik layan kucing
aku tak rasa nak bercakap ngn manusia
dan aku tak rasa nak text dengan manusia
Aku nk alone
Aku nk cuti
Aku nk short vacay
Aku nk berenang sambil tgk bintang
Aku nak nangis
Aku penat


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images